HTML

yaku news

Egy hír egy írás.Szabad asszociációs írások az index és az Origo híreiből.

Friss topikok

  • grayer: jaj de jo sotet mocskos galandferegszagu. nikkév jut eszembe nekem is, es nem csak a bibliazas miatt (2010.06.29. 22:46) A négy lovas
  • NickelADeón: Te vagy a legjobb! (2010.05.11. 19:21) viaszos álmok
  • mooncat: fain, nekem tetszik! (2010.03.29. 16:55) júdás testvérei
  • NickelADeón: Azért érzem rövidnek mert szeretek ezekben az írásokban tartózkodni hosszasan. (2009.12.09. 11:55) Zombie Land
  • mooncat: super! szegény kisjézus hamar kivérzett... (2009.11.10. 16:09) A mező lánya

Linkblog

vörös cipellők

mindyakuza 2009.05.26. 20:31

uj hir

velvet.hu/sztori/bgy090330/

És az írás

 

Vörös cipellők.

 

Anyu vörös cipői azon a napon csak úgy csillogtak, a lakkbevonat és a finom bőr illat átlengte az előszobát olyan volt mint egy ékszer a fakó linóleumon , kerby nem tudta levenni róla a szemét odakúszott beledugta tenyerét és boldogan szagolgatta majd belopta a szobájába és félretúrta a szőnyegen lévő játékokat beledugta a lábait és vidáman sétált benne néha meg megbotlott a szőnyegbe de arcán széles mosoly ült .

A konyhából kiszűrődött a rádió zaja , az abba együttes dancing queen-je szólt kerby táncra perdült, finoman ringatta csípőjét és danolászta a szöveget, hét éves volt ekkor. Leült az íróasztalához elővette a fiókból anyu rúzsát amit féltve őrzött már két éve, és anyut utánozva kifestette a száját ilyenkor újra melegség öntötte el .

 

Egyszer már lebukott ötévesen ,akkor anyu a kezére csapott és idegesen veszekedett apuval ,apu később örökre elment minden évben jött tőle egy lap valahonnan Kanadából amelyen egy medve fából faragott szobra, meg valami fenyves annak a közepén állt egy talapzaton ,minden évben ugyanaz a lap jött más színekkel , más elrendezésben de mindig azzal a faragott barnára festett medvével. A hátlapon pedig boldog karácsonyt felirat és semmi több.

Szóval amikor anyu észrevette hogy eltűnik egy rúzsa ,vagy a szemspirálja mindig elcipelte kerby-t valami pszichológushoz .aki fehér köpenyben ült nagy bőr fotelben komolyan nézett és olyan férfi szaga volt az a hajós spray pontosan mint apunak. A pszichológus mindig megnyugtatta anyut ,a gyerekek 10-12 éves koráig ez viselkedés normális, egyszerű mintakövetés és mivel nincs apa a családban természetes ,hogy az anyját utánozza. Samantha kerby húga kétéves volt ekkor kerby sohasem szerette, irigyelte anyu önzetlen szeretetét ö is szeretett volna anyu ölében ülni rozsaszin ruhácskában és játszani színes pónikkal ,de sem anyu sem a nagyi nem vett neki semmi mást csak matchboxot meg ilyen katonákat,repülőt pedig ö barbira vágyott, sokszor el is lopott egy- egy barbit samanthától az ágy alá dugdosta őket és sötétben játszadozott velük.

 

Az oviban nem volt fiú barátja, legszívesebben kellyvel játszott együtt fésülték kelly aranyszínű póniját, a többi fiú kinevette és kicsúfolta azért mert lánnyal babázik.

Aztán jött a suli minden srác olyan fura volt fociztak ö is megpróbálkozott vele de csak állt a kapuban , és ha elesett sírt mint egy lány .Nagyon tetszettek neki a pompon lányok pomponjai és a cuki kis szoknyák ezüst színű piros csíkokkal ,néha beosont a lányok öltözőjébe és ugrált a pomponokkal -milton school! ,milton school! kiabálta ,riszálta magát és nagyokat ugrott. Szép pillanatok voltak.

 

14 éves korában egy fehér fiúval haverkodott esténként fantáziált róla milyen lenne ha oda adná magát neki ,milyen lenne egy fiúval ,de szégyellte a gondolatait és elhessegette őket aztán le akarta győzni a gyengeségeit , beiratkozott egy karate klubba és karatézni járt , keményen edzett nap mint nap élvezte a fiuk izzadtság szagát izgatta ahogy az alsónadrágja vágta a fenekét sokszor megfeledkezett arról ,hogy tanga van rajta , és az öltözőben észrevették ilyenkor elvörösödött hebegve ,dadogva ecsetelte ,hogy mennyire nem értenek ők a divathoz a párizsi divathoz ott mindenki ilyet hord a többiek csak röhögtek ezt a buzit baaang.....többet nem ment edzésre.

 

17 éves lett mikor elkezdett dolgozni egy építkezésen egész nap hordta a maltert a tűző napon zavarta, hogy büdös izzadtság szaga van , meg hiányzott a tanga is az volt az egyetlen dolog ami nöiessé tette.

munka után tenisz közvetítések alatt maszturbált a férfi teniszezők nyögése mindig nagy izgalomba hozta ,nézte stefan edberget és szőke tincseire gondolt ,máskor meg kihallgatta samantha telefonbeszélgetéseit julie-val samantha barátnőjével .fiukról beszélgettek ,hogy milyen izmos Paul meg ,hogy milyen aranyos carl ilyenkor mindig maszturbált és hangosan nyögött,szép napok a horizonton.

 

Egyik délután az anyja részegen jött haza és felbukott a teraszon, hangosan szitkozódott ,kerby és samantha behúzták a teraszról és befektették a kádba forró vizet engedtek rá hátha kijózanodik.

 

Másnap reggel az anyjuk betegen hideg gyömbért ivott a konyhában, elmondta hogy terhes egy pasas csinálta, fel egy kamionos a bár hátsó udvarán megerőszakolta és tegnap megtudta ,hogy terhes és mindenképp megtartja a gyereket ,lány lesz jelentette ki.

Samantha vidáman ugrált ,-húgom lesz,húgom lesz!

Kerby elszomorodott a hír hallatán és céltalanul kószált az utcán napokig .

 

Egyik délután elment az épitkezésröl pár sráccal inni, sokat ittak majd arra emlékezett hogy beültek egy kocsiba hangosan nyikorogtak a kerekek valaki kiabált és égett gumi szaga érződött nevettek hangosan majd szirénák fényei kék piros, meg zseblámpák gyilkos fénye és mint ha elvágták volna a filmet.

Aztán reggel hideg priccsen ébredt kiderült ,hogy kocsit loptak az este de a zsaruk elkapták őket a többiek elszaladtak ö már nem bírt szaladni összeesett és bevitték.

Bevitték egy cellába ahol három csávó ült és furcsán néztek rá ,incselkedtek vele, este megcsinálunk köcsög! szopni fogsz! megrettent de kíváncsi is lett

aztán este lefogták és egy fehér kigyúrt állat neki állt el kezdte dugni ö először ellenkezett de erősen szorították a karját ,a nagy darab fehér férfi egyre erősebben dugta ö pedig elkezdte élvezni a dolgot hangosan nyögött erre megrémültek .Bazdmeg ez élvezi, fúj köcsög buzi -nem érezték a büntetés tényét így abbahagyták , megrugdosták és otthagyták meztelenül a padlón reggelig.

A zsaruk másnap megverték és különböző papírokat írattak alá vele aztán bíróság elé került terhes anyja a folyosón sírt samantha furcsán nézett ,olyan dolgokkal is vádolták amihez semmi köze sem volt vádolták nemi erőszakért,áruházi lopásért ,ö rázta a fejét de az ügyész rázta a papírokat amiket aláírt az ügyvéd vonogatta a vállát és a tárgyalás végén amikor kezet fogtak csak ennyit mondott -aláírtad ennyi, nincs mit tenni. Ö hátrafordult és látta az anyja kutya szemeit ,mellette samantha a semmibe meredve rágózott.

 

5 évet kapott és a dallas megyei börtönbe vitték ahol egy két fős cellába került reménykedett benne hogy a cellatársa meg akarja alázni és lefogja és okoz neki újabb gyönyört de nem metodista vallású farmer volt az öreg aki egy kocsmai verekedésből kialakuló gyilkosságért ült. Kerbyvel első nap közölte nem akarja meg alázni ,nem buzi ö van négy gyereke meg unokája úgy hogy ne féljen.

kerby elkeseredett és vágyakozott minden este az érintésre a behatolásra de semmi nem történt. Aztán múltak az évek az anyjától néha kapott csomagot meg fényképeket a húgáról az új jövevényről bianca.ról,meg kapott néha képeslapot az apjától azzal a barna medvével főleg karácsonykor mint általában.

Aztán egyik nap zörgött a cella zárja az öreg megkopogtatta a vállát ,-na fiú kelj fel vége van-.mondta ö felnézett és látta a börtönőr unott képét, kezet fogott az öreggel és elhagyta a cellát. néhány dollárt adtak neki borítékban meg a karóráját pusztán ennyi cucca volt.

Kilépett a börtön kapun elmosolyodott és az anyjára gondolt anyu hamarosan újra látlak .

Kisétált az első buszmegállóhoz és a miltonba menő buszra szállt szerette ezeket a buszokat szép króm felületük volt csak úgy csillogott a napsütésben mint azok a lakókocsi telepek amelyek króm bádog felületei olyan voltak mint a tenger csillogó ,nagy tenger, sóhajtott.

 

Megállt a busz milton főterén kerby fáradtan leszállt , érezte a hársfák illatát a méhek zümmögtek és a nap úgy sütött mintha már csak pár órája lenne az életre ,mintha ki akarna hunyni örökre és érezné hogy égetnie kell a talajt.

Fáradtan házuk felé sétált,néhány lakó bátortalanul köszönt neki míg mások elfordították tekintetüket. Aztán megpillantotta a házat a kocsibeállót ahol még apja régi Chevroletjének koszos gumi csíkjai halványan még látszódtak. Aztán arra a fűre lépett amelynek földje rengeteg üveggolyót rejtett és talán néhány Barbit is amiket el kellett ásnia az anyja elöl.

 

 

A bejárati ajtón és a lépcsőn lufik voltak ,rozsaszin,vörös,kék,lufik mint a mennyország kapuján,vagy mint az autókereskedések nyílt napján mindenhol lufi volt:Bezörgetett bentről gyerekzsivaj zaja hallatszott kerby nagyanyja nyitott ajtót -mit akar kérdezte.

-mami én vagyok az kerby!

-kicsoda?

-kerby

-én nem ismerek olyat

kerbi elszomorodott majd samantha hangját hallotta bentről- mami, mami hol vagy? hát itt vagy? Kérdezte majd ránézett kerbyre és elmosolyodott ugrált -kerby bátyó, kerby bátyó végre itt vagy gyere gyere! -és elkapta kerby kezét és húzta befelé

odabent sütemény és torta illat volt ,fagyú szag kerby belépett a szobába ahol több olyan öt hat éves lányka és fiú vihogott kerby biancat kereste ,samantha kiemelte a tömegből -bianca bemutatom a bátyád kerby-t

sija- mondta bianca

kerby szemében könnycsepp gyűlt és arra gondolt milyen szép lány -ó én is ilyen szép csillag szemű lány szerettem volna lenni ,babázni ,játszani , fiúnak odaadni magam,szolgálni, nő lenni ,anya lenni.

Kerby!Kerby!-szólította samantha

Ö zavarodottan válaszolt-Igen ?

Felvágod bianca tortáját?

Persze!- elkezdte szelni a tortát puncs szag terjengett a szobában,a késre piskóta tészta ragadt egyre nehezebb volt vágni ,a gyerekek egyre izgatottabban sikongattak és samantha hangos éneklését kezdték utánozni ,happy birthday bianca ,happy birthday.

Happy birthday mint egy gyászdal hullámzott a falakon a tapétákon a tányérokon kerby magához szorította biancát majd a ragadós kést bianca nyakához nyomta bianca riadtan sírt ,samantha elszaladt és idegesen hívta a rendőrséget .

A rendőrök a közelben voltak amikor berúgták az ajtótt kerby bianca fejét vágta éppen le a kis test élettelenül hullt a padlóra mint egy gyík leszakadt farka még rángatózott is ,sikolyok és riadt gyermek szemek néztek mindenhonnan kerbyre a zsaruk mint egy szobor álltak az egyik érezte hogy húgy folyik le az ágyékától egészen a bokájáig. Csak samantha ugrott kerby felé ,kerby úgy érezte mintha vad ugrana elő a bozótból talán egy nagy barna medve védekezésül a hason szúrta meleg vér folyt az öklére ekkor fegyver dörrent és kerby úgy érezte Stefan Edberg elkapja karjai köré zárja és átöleli ,elmosolyodott.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindyakuza.blog.hu/api/trackback/id/tr91145537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása