HTML

yaku news

Egy hír egy írás.Szabad asszociációs írások az index és az Origo híreiből.

Friss topikok

  • grayer: jaj de jo sotet mocskos galandferegszagu. nikkév jut eszembe nekem is, es nem csak a bibliazas miatt (2010.06.29. 22:46) A négy lovas
  • NickelADeón: Te vagy a legjobb! (2010.05.11. 19:21) viaszos álmok
  • mooncat: fain, nekem tetszik! (2010.03.29. 16:55) júdás testvérei
  • NickelADeón: Azért érzem rövidnek mert szeretek ezekben az írásokban tartózkodni hosszasan. (2009.12.09. 11:55) Zombie Land
  • mooncat: super! szegény kisjézus hamar kivérzett... (2009.11.10. 16:09) A mező lánya

Linkblog

A vérszomjas Tigrics

mindyakuza 2011.06.05. 12:45

 

 

 

 

 

 

 

 

index.hu/bulvar/2011/05/23/jatektigris_remitett_halalra_egy_brit_falut/ 

 

William herceg gondterhelten itta a reggeli kávéját miközben a The Guardian reggeli számát lapozgatta a gazdasági rovatnál járt éppen amikor is halk puffanás hallatszott,és nem mindennapi bűz árasztotta el a szalont. Felnézett az újságból és Erzsébet Királynő vörös arcát látta maga előtt aki ártatlan tekintettel pislogott.

-De Bőske Nati !Pont az étkező asztalnál kell ezt?-mondta kérdőn.

-Hát drága fiam tegnap ,a kínai nagykövetségen adtak vacsorát és az a sok csípős étel, igazán nem tehetek róla!

-Ez rendben is van Nati !De ennyi év és ennyi etikett óra után tudhatnád,hogy mi illik és mi nem illik. És a még a kínai étel sem mentesít a helyes magatartás betartása alól.

-Tojok az etikettre! -Mondta Erzsébet és nagyot harapott a rozskekszből ,majd tüntetőleg földre pöckölt egy darabot és kihúzta magát.

William fejét rázta majd ismét belemerült az újságba.

Ekkor megjelent Kate hangosan bevágta maga mögött a szalon ajtaját,miközben egy Bee-gees dalt dudorászott. Puszit nyomott Willliam nagy homlokára,majd az anyakirálynő felé hajolva a fülébe ordított -Jó reggelt fenséges asszonyom!!!!

Erzsébet összehúzott szemöldökkel nézett ilyenkor Kate-re ,de azért az etikett előírásai miatt köszönt neki.

-Szia kislányom.

William mosolygott ez volt minden egyes nap fénypontja , élvezte ahogy az anya királynő megrémül Kate üvöltésétől ,megnyugtatónak találta a tényt ,hogy sikerült kate-nek beadni a mesét Erzsébet Nati süketségéről.

Csendben reggeliztek amikor Erzsébet megpróbált fel kelni széktől,de nem sikerült neki ,William nem vette észre ,Kate pedig a frissen festett körmeit mustrálgatta.

Gyerekek!Gyerekek!-mondta egyre kétségbe esetebben Erzsébet-Segítsetek már menten ,szóval ki kell érnem a toalettbe. William fiam!.-könyörögve nézett Williamre.

William dühösen az asztalra csapta az újságot-na gyere Natikám!-és kihúzta Erzsébetet a XIV Lajos kora béli székből. Majd mikor sikerült Natinak felállni egy kicsit meg taszajtotta -mama adok egy kis kezdőlökést!-És jót kuncogott magában a turpisságán.

Erzsébet Királynő az utolsó pillanatban mentette meg magát attól ,hogy kibillenjen az egyensúlyából és orra essen a jövendőbeli menye előtt ,végül is nagy erőfeszítések árán sikerült kicsoszognia a szalonból. Csoszogás közben még biztatta is magát -Böske nem lesz baj,még odaérsz nem lesz, baj csak szépen!

William visszaült az asztalhoz ,Kate ismét elkezdte a Bee Gees dalt dudorászni miközben jó vastagon megkente a pirítósát narancs dzsemmel.

William felnézett az újságból és Kate felé fordult-Szívem ez nem mehet így tovább!

Kate kérdően nézett rá-micsoda?

-Tudod te miről beszélek .

-nem nem tudom miről beszélsz?Nem szereted a Bee Gees-t?

-Tudod miről beszélek ,ne játszd meg magad előttem.!-Kate ijedten lekaparta a narancs lekvárt a pirítósról.

-Elnézést szívem tudom ,hogy az esküvőig nem ehetek olyat ami hizlal bocsáss meg!

-Nem erről van szó-mondta William.

-Nem?-Kérdezte vigyorogva Kate és újra belemártotta a kését a dzsemes üvegbe-hát ha nem erről akkor miről?

-A tigrisről van szó ,az egész ágyat elfoglaló tigrisről!állandóan útban van .Egy csomó szexuális aktust ,nem tudunk kipróbálni miatta,legalább addig ledobhatnánk az ágyról amíg szeretkezünk.

-De szívem én azt aputól kaptam és mindig vele alszom, érted mindig!!

-Jó de amikor úgy van ,hogy kicsit ez meg az érted,akkor igazán lerúghatnánk az ágyról,a múltkor is akadályozott szóval útban volt.

-Szívem kérlek fogadd el ,hogy azzal alszom ,vegyünk nagyobb ágyat!

-Ó ugyan már Kate ,te is tudod ,hogy minden arisztokrata felmenőm azon az ágyon fogant, nálunk az a szokás,hogy mindenki azon az ágyon fogantatík még én is,és ez így lesz amíg a világ világ.

-Már pedig én nem vagyok hajlandó megválni a tigristől,apu ajándéka és hat éves korom óta azzal alszom,kész lezártam a vitát erről!-Mondta Kate és nagyot harapott a pirítósba.

A reggeli további részében,Kate hangosan ropogtatta pirítóst William pedig vörös fejjel motyogott magában.

Másnap William amikor Kate elment otthonról a teniszedzőjével a szokásos tréningre ,szóval William felosont a szobájukba és kihúzta a nagy fehér plüss tigrist az ágyból, és hangosan szidni kezdte.

-Na most ráfaragsz öreg,nem fogsz akadályozni engem többet a franciázásban-majd a hóna alá csapta a tigrist lesétált vele a garázsokhoz és behajította egyik Bentley hátsó ülésére. Aztán megreggelizett.

Reggelizés közben azon töprengett mit kezdjen az állattal,amikor is megjelent James az egyik komornyik kezében egy tálcán heverő telefonnal.

-Őnt keresik Uram!-majd elegánsan nyújtotta felé a tálcát.

-Ki az? -kérdezte a komornyikot.

-Egy bizonyos John Tanner,azt mondja a helikopter pilóta oktatója.

-Jó adja ide,Halló ! Jó napot igen ma alkalmas,sőt indulnék minél hamarabb -ekkor fény gyúlt William agyában megszólalt egy Bing,olyasféle bing ami az ötletekért felelős,ez az gondolta magában Kate nincs itthon,elviszem a tigrist magammal a pilóta órára és valahol kihajítom a helikopterből,hogy ott egye a fene. Elmosolyodott Mr Tannernek azt mondta azonnal indul ,beült az autóba és egész úton széles vigyorral vezettet a reptér felé.

 

Megérkezéskor John Tanner az oktatója feszengve állt a helikopter mellett kihúzta magát mintha kitüntetés átadás ceremóniája előtt állna ,mintha várná,ahogy William kitünteti valami isten tudja milyen lovagrenddel.

William nagy nehezen kikászálódott a kocsiból hóna alatt a nagy plüss állattal.

John Tanner kicsit félve, remegő hangon és láthatóan elnyomott mosoly kíséretében kérdezte Williamet.

-Ez a kabala állata fenség?-pfffffff

William feszengve válaszolt -ugyan már John ,miket gondol ?Nem dehogy ,ugye csak viccel?Ezt a tigrist azért vettem ,hogy valami falu közelében kidobhassam a helikopterből ,hátha ezzel örömet szerezhetek valami kis lurkónak.

John Tanner helyeslően bólintott-ez igen felség! Ez szép dolog.

A tigrist ki is dobták a helikopter ablakából amikor is egy kis falu felett szálltak el-Ez a hely pont jó lesz! -Mondta John -éppen krikett meccs zajlik,biztosan megtalálja valaki!

William miután visszatértek a reptérre vidám széles mosollyal pattant a Bentley volánjához és   fütyörészve vezetett vissza a kastélyba ,miközben mondogatta magába-ma megkapod Kate !Ma nem lesz hová bújni,és nem lesz a tigris útban kemény mély torkos,lesz az anyád mindenit!

 

 

 

 

 

Mr Richard Osborne a falu postása ebéd után izgatott állapotban tisztította cipőjét a délutáni krikett meccsre készült,törzs szurkolója volt a falu csapatának már vagy harminc éve kísérte figyelemmel a krikett mérkőzéseket,meccsbérlete is volt amit a vasárnapi felöltőjének belső zsebében tartott ,bele gondolni sem mert mi lett volna ha egyszer otthon felejti a bérletét. Fő az elővigyázatosság és a pontosság,ez volt az alapelve, amit át ültet a munkájába is ,a bélyegek felragasztásánál is ügyelt a milliméteres pontosságra ,ha csak egy milliméteres eltérés is volt a bélyeg borítékon való elhelyezkedésében ,az el tudta rontani az egész napját. Megkereste a feleségétől születésnapjára kapott fényképezőgépét ,ugyanis minden egyes meccset fotókkal is megörökített és nagy fotóalbumba ragasztotta be az elkészült képeket, a lapok aljára gondosan rá írta a végeredményt és a pontokat elérő játékosok neveit.

Sietősen megnézte magát az előszoba tükörben hóna alá csapta a vasárnapi sétabotját ,és nagy tempót diktálva tartott a krikett pálya a felé , a pálya előtt találkozott néhány régi szurkolótársával  kezet fogott velük és izgalommal várta a meccs kezdetét. A meccsek előtt mindig szokott egy próbafelvételt készíteni pusztán elővigyázatosságból, elfordult hát,hogy a falu legszebb részét a kis rétet lefotózza amikor is az objektívjének látószögében megjelent egy tigris, ott feküdt a fűben vicsorogva nagy éles karmaival felé fordulva,nem akart hinni a szemének .Rá fókuszált az állatra úgy tűnt bármelyik pillanatban fenyegetőleg megindulhat  felé és a falu lakosai felé és akár rájuk is ronthat vérre szomjazva. Mr Osborne rémülten elkiáltotta magát.

-Úristen egy tigris!!!!

Az emberek nem akartak hinni neki ,de körbe adták a fényképező gépet amin tisztán látszott az állat ,egy nagydarab éltesebb asszonyság látni vélte ,hogy a tigris elkapott egy falubeli kis srácot-A lábát rágja éppen!!!! -kiáltott fel és futásnak eredt .

Na erre a az egész nézősereg teljes erejéből sikoltozva egymást taposva futásnak eredt ,futott a falu központja felé ,a játékosok is mikor meghallották a tigris fenyegető jelenlétét elhajították a krikett ütőket és ők is a falusiak után iramodtak. Sokan haza szaladtak és remegve bújtak be az ágyuk alá.,egy két bátrabb ember a helyi Scotland Yard irodája felé vette az irányt a rendőrfőnök egy bizonyos Bill Webster csitítgatta a tömeget -ugyan, ugyan csak semmi pánik-mondta és megnyugtatólag fel emelte a kezét bár szíve kalapált, és érezte, hogy az agyi verőere pattanásig feszül ,de igyekezett a nyugalom látszatát kelteni

-Ez az állat nagyon veszélyes lehet ,lehet,hogy megszökött valami cirkuszból,vagy állatkertből és már napok óta nem evett ,szóval ne próbáljuk megközelíteni,talán jobb is lesz ha felhívom a Scotland Yard különleges egységét ,és kérek helikoptert is,ja és nem ártana szólnom a Liverpool-i állatkertnek hogy készüljenek az állat fogadására. Szóval csak nyugalom ,mindenki menjen szépen haza,nincs félni valónk amíg az állat a falun kívül tartózkodik,ja és mindenkit kérek a rendőrségi akció alatt szóval mindenki kivétel nélkül és ez parancs szóval mindenki kivétel nélkül ,maradjon otthon.

Egy teljes óra múlva meg is jelent a Scotland Yard különleges egysége,plusz egy hőkamerával felszerelt helikopter,a helikopterben ülő különleges alakulat tagjai meglepődve vették tudomásul,hogy az állatnak nincs hő leadása de semmilyen szinten .Beszóltak rádión a különleges osztag vezetőjének ,hogy az állat valószínűleg halott vagyis pontosabban egy kitömött állat. Az akció vezetője nem hitte a helikoptereseknek, így zárt ,alakzatban fegyverüket csőre töltve közelítették meg az állatot ,ami közelebb érve valóban csak egy plüssfigura volt. Az akció vezetője boldogan csapta a hóna alá,és vidáman mutogatta az időközben megérkező tv stáb tagjainak.

 

Egyedül Kate Midletton ült elkeseredetten a szobájában miután észrevette a tigrise eltűnését ,és azon merengett tényleg megéri-e a pompa és fényűzés az aputól kapott tigrise nélkül,könnycseppet morzsolt szét a tenyerei között és az elvesztett életére gondolt.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindyakuza.blog.hu/api/trackback/id/tr12958887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása