HTML

yaku news

Egy hír egy írás.Szabad asszociációs írások az index és az Origo híreiből.

Friss topikok

  • grayer: jaj de jo sotet mocskos galandferegszagu. nikkév jut eszembe nekem is, es nem csak a bibliazas miatt (2010.06.29. 22:46) A négy lovas
  • NickelADeón: Te vagy a legjobb! (2010.05.11. 19:21) viaszos álmok
  • mooncat: fain, nekem tetszik! (2010.03.29. 16:55) júdás testvérei
  • NickelADeón: Azért érzem rövidnek mert szeretek ezekben az írásokban tartózkodni hosszasan. (2009.12.09. 11:55) Zombie Land
  • mooncat: super! szegény kisjézus hamar kivérzett... (2009.11.10. 16:09) A mező lánya

Linkblog

Húúús!

mindyakuza 2011.05.13. 00:47

ujszo.com/online/regio/2011/05/10/meg-akart-enni-egy-svajci-ferfit-a-saroskoszegi-kannibal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A föld , a szántóföld vagy bármilyen cserepes növény földje tele van ásványi anyagokkal,bár kalória értékében nem vetekszik az emberi test bármelyik elemével, gondolhatunk itt a vérre vagy akár orrváladékra ,és nincs is olyan harmonikus íze , tegyük hozzá az a finoman egzotikus sós íz az hiányzik a földből, és nem ad nyugalmat pusztán csak a jóllakottság érzését.

Nem volt ez mindig így ,mármint ,hogy ilyen gondolatok jártak a fejemben. Csak ahogy haladtam az elmém teljes kiteljesedése felé ,úgy kezdtem rájönni a valós gasztronómiai értékekre.Gasztronómiai értékek, talán nem is a legjobb kifejezés erre az étkezési kultúrára  nevezzük inkább szellemi fejlődésnek egyfajta útnak.

Szóval 3-4 éves lehettem mikor is először ettem virágföldet ,éreztem a fogaimon a földigiliszták és más férgek által fellazított földben a csúszómászók ízét ,anyám pedig nem győzte eldugdosni a cserepes növényeit előlem a szekrények felsőbb polcaira.  Ha vendégségben jártunk valamelyik rokonnál én egy óvatlan pillanatban végig kúsztam a padlószőnyegen és már túrtam is a földet önkívületi állapotban és habzsoltam mint egy földimalac habár nem tudom a földimalacok egyáltalán habzsolják-e földet?Biztosan nem ,de nem is érdekes. Ebben a föld evésben nincs semmi rendkívüli, minden csecsemő átesik ezen ,ösztönös cselekedet ,és minden hülye gyereknevelési könyvben benne van Mindegy is ,ez a föld utáni vágyam addig terjedt míg meg nem éreztem a saját vérem ízét. Egy meleg tavaszi napon történt ,futottam a játszótérre a fárasztó iskolai nap után ,és szertelenségemben felbuktam egy kavicsban vagy valami kiálló vacakba és felhorzsoltam a térdem ,először sírtam megijedtem a térdkalácsomból kibuggyanó vértől ,a vértől ami meleg patakként  megindult a zoknim felé, és mivel nem tudtam máshogy eltüntetni lenyaltam a térdemről ,soha nem éreztem még ehhez hasonló finom ízt ,nem tudom szavakban elmondani amikor megéreztem  azt a kellemesen meleg sós ízt ,ami miatt most itt fekszem a betonon 9 milliméteres lövedékekkel a testemben, na de ne rohanjunk ennyire előre.

Persze a testem más váladékait már felfedeztem ebben az időben gondolok itt az orrváladékra ,és a fekáliára  hozzá teszem a fekália nem volt jó !Túl sok nem embertől származó  tápanyagot tartalmazott,zöldséget ,gyümölcsöt ,állati eredetű húst,nem is ettem csak egyszer . A fülzsír meg keserű volt ,ja a fülzsírról annyit még, hogy nem szabad a fül üregből kipucolni rengeteg behatoló bacilustól véd meg ,szóval jó tanácsként ne pucold a füled túl gyakran,de erről elég is ennyit beszélnünk.

Miután rászoktam a vérre ,kerestem az alkalmat arra hogy történjen valami a testemmel ,sérüljek meg valahogyan ,lehetőleg testem nagyobb felületű hámrétegét felsértve ,mindig sérülést okoztam magamnak ,például testnevelés órán, direkt elcsúsztam a salak pályán ,állandóan sebes voltam mindenhol és minél nagyobb felületen annál jobban örültem neki ,szerettem a varr izét is, különösen ha mélyebb sebet rejtett és ha vastag volt ,állandóan felvakartam így akár hónapokig hozzá tudtam jutni ahhoz a kellemes karamell szerű anyaghoz , ebből kifolyólag nehezen gyógyultak a sebeim. Mást szinte nem is ettem csak saját testnedveimet ,illetve néha udvarlás -képpen,a futkározás során megsérült lányok testrészeit nyalogattam ,sőt szívtam ki a belőlük a vért ők viszolyogtak a dologtól de hagyták ,hogy csináljam szép szimbiózis volt az egész , mint azok a kishalak vagy mit tudom én mik a tengerben ,akik a nagyobb testű halak sebeit tisztogatják meg eszegetik a sérült hámfelületet. Anyámék nem értették a sérüléseimet még pszichológushoz is elvittek aki ostoba kérdéseket tett fel, persze ,hogy azt válaszoltam neki amit elvárt tőlem nem vagyok én idióta sőt a koromhoz képest egészen intelligens vagyok, a pszichológus felállította az anamnézist hiperaktív vagyok ezért sokat szaladgálok így gyakran elesek,hát persze drága doktor úr! Bizonyosan úgy van ez. Anyámék megnyugodtak és hagyták ,hogy tovább játsszam a kis hülyeségemet a saját szám íze szerint és ezt a gondolatot tekinthetjük szó szerinti értelmezésnek .

Aztán egy nap elgondolkodtam azon ,hogy milyen lehet az emberi izomrostok íze?Milyen lehet egy hús darab, mondjuk a vádlimból szépen megsütve ,természetesen vajon mert az egészségesebb mint az olaj szóval megsütve rozmaringgal csipetnyi szerecsendióval ,némi borssal és frissen vágott petrezselyem levelekkel Tefal serpenyőben aranybarnára pirítva de egy kicsit véresre hagyva?

Egész nap ez járt a fejemben és miután haza értem első dolgom volt,hogy kiosontam apám műhelyébe és egy fűrésszel vágtam egy egészen vékony szeletet talán egy centis darabot a vádlimból ,nagyon vérzett és fájt is de nem érdekelt már előre éreztem a pikánsan édes és omlós húsrostok izét.

 

Bebicegtem a házba vastag vércsíkot húzva magam után ,felraktam a hússzeletet a megolvadt vajra és elájultam .Apám talált rám a konyha padlóján és mentőt hívott.

 

A kórházban tértem magamhoz , alkaromban infúzió volt dugva ,anyám és apám fejét csóválva nézett ,anyám tétova kísérletet tett arra ,hogy megtudja tettem valódi okát és kisírt szemmel kérdezgetett de én nem válaszoltam.

Miután felgyógyultam áthelyeztek a pszichiátriára ,15 éves voltam akkor ,azt kell hogy mondjam nem volt rossz a pszichiátrián sőt !Bobbal való megismerkedésemet is a pszichiátriának köszönhetem először a folyosón figyeltem fel rá ,megfigyeltem ahogy jön fel a pincéből nagy Jeti testével ,  mindig disznó bőr kötény volt rajta és vastag könyökig érő véres kesztyűk. Véres kesztyűk csodálatos vértől csöpögő kesztyűk ,hemzsegő vörösvértestek,fehérvértestek ,vérlemezkék. Mi lehet a pincében ?Ez járt a fejemben nem hagyott nyugodni a gondolat és egy délután vettem a bátorságot ,hogy lemenjek megnézni mi lehet odalent műtők talán ?Vagy egy emberiség elől elrejtett ősforrás vérből,májból,húsból és inakból?

Lent a sápadt neonfényben a következő felíratott találtam proszektúra, ez az egy szó nekem a mennyország ígéretét jelentette , és Bob nem más mint Szent Péter aki egyszer kifogja nekem nyitni azt az ajtót és beenged és akkor megnyílnak az ég kapui ,pufók angyalkák ás fanfárok fújják majd Mozart valamelyik szonátáját amikor is az egyik hulla testéből megszerzett hússzelet sercegve fürdik a serpenyőben finom illatot árasztva. Szóval úgy éreztem Bob közelébe kell férkőznöm ezt cigarettával ,és belopott italokkal sikerült is elérnem ,az italokat anyám hordta be titokban ,azt hazudtam neki,hogy az ápolóknak kell azért, hogy jobban bánjanak velem, ha kapnak cigit vagy italt nem vernek meg annyiszor .Anyám ezt elfogadta és csíkos vászonszatyrában szorgosan hordta be a különböző italokat ,amit én ugyanolyan hangyaszorgalommal hordtam le Bobhoz. Azzal az ürüggyel kerestem mindig fel ,hogy engem érdekel az orvostudomány és azon belül is a korbonctan mert az olyan szép hívatás. Ő furcsán vizslatott,miközben szavaltam neki az emberi test szépségéről az anatómiáról ,a zsigerek,inak,szervek csodálatos bábeli de mégis egységes rendszeréről .

Arra kértem tanítson meg boncolni,ő eleinte röhögve visszautasított de egy egy részegebb pillanatában megengedte ,hogy nézem a boncolást a szervek kivételének technikáját máj vese epe eltávolítást,az Y bemetszést a mellkason. Bobot nem érdekelték a szervek csak a szép női testek a friss női holtest amelyen érezni az előző nap felrakott púder illatát,vagy valami parfümét,és a bőr amely minél selymesebb annál jobb. Azt mondja volt egyszer egy olyan kreol csaj nála amit ha letudott volna fagyasztani évekig megtartott volna ,szép mellek ,vastag ajak ,nagy és kerek csípő két napig dugta önkívületi állapotban a boncasztalon .De az ilyen csaj ritka ,büdös lábú vénemberek aranyeres vénasszonyok szoktak idelent  lenni általában.

Bobtól sokat tanultam a boncolásról a szép és  egyenes metszésekről,és ha sikerült leitatnom annyira ,hogy el is aludjon akkor vadul és szabadon vetettem rá magam az emberi testekre ,haraptam és téptem a már bomló hús szövetet .Másnap persze az egészet Bobra kentem ,hogy részegen már megint mit csinált és nevettem ,ő borús tekintettel nézett rám de elhitte ,volt már ilyenre példa mondta szemét lesütve bűnbánatosan.

Aztán eljött a nap amikor  kiengedtek a pszichiátriáról ,és én úgy éreztem mintha bezártak volna egy kaput előttem örökre mint Ádám abban a bizonyos szent könyvben azon a bizonyos napon, ami miatt mindannyian szenvedünk. Néha még elkeseredettem kerestem Bobot ,de ő nem vett komolyan azt mondta szerinte nem kéne nekem vagyis ,hogy ő úgy érzi nem való nekem a korbonctannal való foglalkozás. Érez bennem valami beteges vonzalmat a testek iránt ami még az ö vonzalmánál is sötétebb és pusztítóbb vonzalom Nem tudtam mit akar ezzel én csak az emberi szerveket szeretem fogyasztani, ennyi az egész ,van aki a halakért rajong ,valaki a zöldségekért én az emberi testrészekért ,a középkorban ez normális dolog volt sőt fennkölt tett más testrészeit elfogyasztani átlényegülni vele ,és néhány kultúrába mondjuk Pápua Guineában is tök természetes ez igazi szellemjáték .

Dühős voltam Bobra, a nyomorult rendszerre, erre a puritán és begyöpösödött társadalomra ezért el kezdtem lövész egyletekbe járni ,és vadászni a városhoz közeli hegyekben ,élveztem ahogy egy egy vad elterült a földön a vadászfegyverem pukkanása után ilyenkor úgy éreztem isten vagyok vagy ha nem is isten de mindenképpen felsőbb rendű lény,magasabb rendű. Jelentkeztem az orvosi egyetemre is  ,persze nem vettek fel. Végső elkeseredésemben az interneten kerestem sorstársat vagy valami megoldást ilyen szavakra kerestem rá ,hogy az emberi test +étel+kannibalizmus

Aztán találtam egy fórumot ahol sok szerencsétlen csevegett egymással azt hiszem öngyilkos akarok lenni segítsetek! Vagy valami hasonló volt a Topic címe, nem érdekes. És ott találtam rá Friedrichre aki azt mondta öngyilkos akar lenni de nem meri még nem meri megtenni,én írtam neki ,hogy szívesen megteszem szóval,hogy megölöm őt ha nincs elég bátorsága hozzá,hogy megtegye de lenne egy kikötésem szeretném utána elfogyasztani a testét. Ő először úgy éreztem meglepődött a dolgon ,de pár nap szünet után végül belement, azt írta hogyha sikerül megölnöm, nem bánja elfogyaszthatom a testét ,én biztosítottam arról,hogy nem fog semmilyen fájdalmat érezni és tényleg nagyon hálás lennék ha megengedné,hogy szóval nem tudom ezt másképpen leírni szóval ,hogy megegyem .Én a beleegyezése után boldog voltam mint egy lány aki élete esküvőjére készül,és felbuzdulva küldtem neki recepteket amit ő nem vett jó néven azt mondta morbid vicceim vannak ,nem értettem mit akar ezzel. Megbeszéltük a találkozó napját ,én csodálatos rozsdamentes kés készletet vásároltam a boncoláshoz , felvettem a legszebb öltönyömet gondosan kibokszoltam a cipőmet ,és még egy arany szalvéta gyűrűt is elraktam a régiségboltban vett 18 századi ,ezüst étkészlet mellé. Meg kell adni a módját ,nem mindig jut el az ember ideáig hosszú gyötrelmes út vége lehet ez a csodálatos lakoma és talán már ma este beteljesül. A vasútállomásra beszéltük meg a találkozót ,én izgatottam figyeltem a vonatot amikor is két idegen alak lépett felém Felkiáltottak - rendőrség ,kezeket fel!Nem értettem mit akarnak tőlem ,én nem bántom azt az embert ő kért meg rá hogy megtegyem ez egyfajta könyörületesség vagy ha úgy tetszik eutanázia. Elő rántottam a fegyverem és tüzeltem az egyik rendőr közvetlen közelről a bordám alá lőtt,éreztem ahogy lágy szervet ért a golyó. Összeestem most mindenem tiszta vér, és került rám egy kicsi a rendőréből is ahogy nyalogatom azt kell mondjam az enyém egész finom de a rendőré az pár csepp sokkal jobb. Csak kár hogy a fehér vászon ingem elkezdte felszívni. Istenem adj még pár percet itt a földön és még egy pár csepp vért a rendőr véréből add hogy vér ízzel a számban haljak meg. Ámen.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása